NIEUWS 

Ik wist dat het een lastige onderneming ging geworden, maar toch ben ik teleurgesteld met mijn resultaten bij het NK indoor en de andere wedstrijden van dit indoorseizoen. Mijn achillespeesblessure gooide meer roet in het eten dan dat ik hoopte en verwachtte. Hoewel het niet in mijn tijden terug te zien was, kan ik hier en daar toch wel vertrouwen...

Voor het derde jaar op rij gooit een blessure roet in het eten tijdens het indoorseizoen. Het verschil met de voorgaande twee jaren is dat ik dit jaar wel aan de start sta van wedstrijden. Al is het tot nu toe wel met een lager niveau dan dat ik zou willen.

Op zondag 28 november stond ik aan de start van het NK korte cross in Tilburg. Het 2,4 kilometer lange parcours in de Oude Warande en een groep van negentig atleten aan de start staat altijd garant voor geduw, getrek en afzien.

Na een lange periode van blessures en een moeizame seizoensstart twijfelde ik halverwege dit seizoen of ik ooit nog een persoonlijk record zou lopen. Gelukkig wist ik de knop om te zetten en bleef ik er voor gaan in wedstrijden. Uiteindelijk resulteerde dit tijdens de KBC Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder tot een nieuw persoonlijk record van...

Met een 11e plaats op de 800 meter bij het Nederlands kampioenschap atletiek heb ik het eerste deel van het wedstrijdseizoen afgesloten. Niet het resultaat waar ik normaal gesproken gelukkig van zou worden, maar na mijn eerdere resultaten dit seizoen mag ik met deze uitslag zeker niet ontevreden zijn.