PORTFOLIO

Ik ben trots dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn passie voor foto- en videografie. Ik geniet van alle dingen die ik binnen de sport mag vastleggen. Van het volgen van TeamNL bij internationale wedstrijden tot het portretteren van individuele atleten en het maken van productvideo's voor sportmerken. 

Alle foto's en video's op deze pagina zijn niet rechtenvrij. Neem voor gebruik contact op met lars@larsvanhoeven.nl


DIAMOND LEAGUE ZÜRICH

Femke Bol & Lieke Klaver - Samen sterker

Femke Bol en Lieke Klaver hebben samen de atletiekwereld veroverd. Voor de Atletiekunie maakte ik een video waarin ze vertellen over hun vriendschap, Diamond League overwinningen en allerlei zaken die komen kijken bij presteren op het hoogste niveau.


Inside the training - een kijkje achter de schermen

De heuvelchallenge van de 400m atleten is inmiddels een bekend begrip in de atletiekwereld. De atleten hebben 45 seconden de tijd om zoveel mogelijk afstand af te leggen, en dat op een heuvel met een stijgingspercentage van 7-10%. Tijdens het maken van deze video probeerde ik op de achtergrond mee te bewegen zodat er ongestoord getraind kon worden, maar tegelijkertijd wilde ik ook de kijker echt het idee geven onderdeel te zijn van de training.


NK Indoor Atletiek 2022

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen atletiek in Apeldoorn ben ik een deel van het weekend actief geweest als content creator voor de Atletiekunie. Dat betekende op het moment zelf video's maken, bewerken en delen op social media, maar ook het schieten van beelden voor de aftermovie. Bekijk het resultaat van de slotdag van de NK atletiek hieronder.