PORTFOLIO

Ik ben trots dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn passie voor foto- en videoproductie. Ik geniet van alle dingen die ik binnen de sport mag vastleggen. Van het volgen van TeamNL bij internationale wedstrijden tot het portretteren van individuele atleten en het maken van online webinars voor coaches. 

Femke Bol & Lieke Klaver - Samen sterker

Femke Bol en Lieke Klaver hebben samen de atletiekwereld veroverd. Voor de Atletiekunie maakte ik een video waarin ze vertellen over hun vriendschap, Diamond League overwinningen en allerlei zaken die komen kijken bij presteren op het hoogste niveau.

EK Cross Tilburg 2018 

Tijdens het EK cross in 2018 heb ik gedurende het hele weekend video's gemaakt van de voorbereiding en de wedstrijden van de atleten van TeamNL. Bovenstaande video is binnen een uur na de finish van de wedstrijd, terwijl de supporters en de atleten nog aan het nagenieten waren, gepubliceerd op alle sociale media kanalen van de Atletiekunie. 

Ik hoop dat ik mij zowel op sportief gebied als op het gebied van foto- en videoproductie kan blijven ontwikkelen. Zodat ik alle mogelijkheden die de sport mij brengt kan benutten. Het zou prachtig zijn om mensen te kunnen inspireren in de sport. Zowel door mijn eigen prestaties als door het vastleggen van prestaties van topatleten.

vanhoevenlars@gmail.com