PORTFOLIO

Ik ben trots dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn passie voor foto- en videoproductie. Ik geniet van alle dingen die ik binnen de sport mag vastleggen. Van het volgen van TeamNL bij internationale wedstrijden tot het portretteren van individuele atleten en het maken van online webinars voor coaches. 

EK Cross Tilburg 2018 

Tijdens het EK cross in 2018 heb ik gedurende het hele weekend video's gemaakt van de voorbereiding en de wedstrijden van de atleten van TeamNL. Bovenstaande video is binnen een uur na de finish van de wedstrijd, terwijl de supporters en de atleten nog aan het nagenieten waren, gepubliceerd op alle sociale media kanalen van de Atletiekunie. 

FUNdament lopen 

In opdracht van de Atletiekunie heb ik een video gemaakt van een nieuwe bijscholing voor pupillentrainers. Deze video wordt gebruikt om trainers door heel Nederland enthousiast te maken voor deze bijscholing. Voor en tijdens het maken van deze video heb ik nauw contact gestaan met de Atletiekunie om ervoor te zorgen dat de video aan alle verwachtingen zou voldoen.

Ik hoop dat ik mij zowel op sportief gebied als op het gebied van foto- en videoproductie kan blijven ontwikkelen. Zodat ik alle mogelijkheden die de sport mij brengt kan benutten. Het zou prachtig zijn om mensen te kunnen inspireren in de sport. Zowel door mijn eigen prestaties als door het vastleggen van prestaties van topatleten.

vanhoevenlars@gmail.com