PORTFOLIO

Ik ben trots dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn passie voor foto- en videoproductie. Ik geniet van alle dingen die ik binnen de sport mag vastleggen. Van het volgen van TeamNL bij internationale wedstrijden tot het portretteren van individuele atleten en het maken van online webinars voor coaches. 

NK Atletiek 2021

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen atletiek in Breda ben ik het hele weekend actief geweest als videoproducent voor de Atletiekunie. Dat betekende op het moment zelf video's bewerken om te plaatsen op social media, maar ook het schieten van beelden voor in de aftermovie. Bekijk het resultaat van de slotdag van de NK atletiek hieronder. 


Femke Bol & Lieke Klaver - Samen sterker

Femke Bol en Lieke Klaver hebben samen de atletiekwereld veroverd. Voor de Atletiekunie maakte ik een video waarin ze vertellen over hun vriendschap, Diamond League overwinningen en allerlei zaken die komen kijken bij presteren op het hoogste niveau.

Ik hoop dat ik mij zowel op sportief gebied als op het gebied van foto- en videoproductie kan blijven ontwikkelen. Zodat ik alle mogelijkheden die de sport mij brengt kan benutten. Het zou prachtig zijn om mensen te kunnen inspireren in de sport. Zowel door mijn eigen prestaties als door het vastleggen van prestaties van topatleten.

vanhoevenlars@gmail.com