VLAGSTOK PODCAST

Luister nu aflevering 4 van de Vlagstok Podcast! 

Live vanuit het koffietentje Qatari Kawha in Doha is dit de 4e vlagstok podcast. Met presentator Robin van Riel en vaste gasten Yorben Ruiter en Lars van Hoeven blikken we vooruit op de WK atletiek in Doha. We spreken onder andere met Christian Coleman en Susan Krumins en niet met Charles van Commenee.


In april zijn wij, tijdens ons trainingskamp in Flagstaff (VS), begonnen met een podcast waarin we de gek aansteken met de Nederlandse atletiek. Aanleiding hiervoor was een podcast van de inmiddels bekende Susy-Q&A van Runner's World en Susan Krumins waarin Susan vertelde over het trainen in Amerika, maar ons even 'vergat' te vermelden. 


Inmiddels is Yorben zelfs te gast geweest in aflevering 16 van de Susy-Q&A. Ons doel wat dat betreft is dus bereikt. Het is daarom even stil geweest, maar de Vlagstok Podcast gaat door!

Er gebeuren genoeg dingen in de atletiekwereld die het vermelden waard zijn, maar hebben wij iets gemist wat je graag terug wil horen in de Podcast of wil je samenwerken? Stuur ons dan een mail via vlagstokpodcast@gmail.com.


Hieronder vind je de playlist met alle afleveringen van de Vlagstok Podcast. Wil je meer van ons luisteren? Volg ons dan op Soundcloud en op sociale media.