NIEUWS 

Ben je benieuwd hoe je het optimale trainingseffect bereikt? Voor mijn sponsor Running Movements schreef ik een blog over hoe ik hartslagmeting gebruik tijdens mijn trainingen en hoe je dat zelf als hardloper ook kan doen.

Revalideren

21-07-2019

Dat de herstelperiode na een blessure niet altijd makkelijk is heb ik in de afgelopen weken wel ondervonden. Van andere sporters met een blessure zie ik op sociale media vaak veel alternatieve trainingen voorbij komen, maar ik kon in de eerste weken moeilijk motivatie opbrengen. Ik was al weken bezig met alternatieve trainingen en doorgaan met pijn...

Een wijze les

21-06-2019

Ik verliet gisteren opgelucht en bijna blij het ziekenhuis. Had ik goed nieuws gekregen over mijn voet? Nee, integendeel zelfs. Een paar minuten eerder had ik te horen gekregen dat ik toch een stressfractuur in mijn voet heb en het herstel daarvan weken tot maanden zal duren.

Abort Mission

11-06-2019

Voordat mijn wedstrijdseizoen begonnen is, is het ook alweer afgelopen. Toen ik tijdens het indoorseizoen voor het eerst een pijntje voelde in mijn voet had ik niet gedacht dat ik daar nu nog steeds last van zou hebben. Ik ben inmiddels dus al een maand of drie aan het kwakkelen met een niet meewerkende voet. Soms doet het veel pijn,...

Geduld

03-05-2019

Ik reisde af naar Flagstaff met het idee om ruim vier weken lang hard te trainen op 2100 meter hoogte. Als dat dan gedeeltelijk mislukt vanwege een blessure is dat natuurlijk een flinke tegenvaller. Toch heb ik in de afgelopen periode veel nieuwe dingen geleerd en mooie ervaringen opgedaan.