NIEUWS 

Met onder andere een trainingsstage in Kenia in de benen voorafgaand aan het korte indoorseizoen, dacht ik mooie dingen te kunnen laten zien op de indoorbaan. Helaas liep het echter iets anders dan ik had gewild.

Afgelopen zaterdag stond ik voor het eerst sinds een aantal weken weer aan de start van een wedstrijd. Na een hele goede trainingsperiode met onder andere een trainingsstage in Kenia is het altijd spannend waar de trainingen in resulteren in een wedstrijd. Toch zorgden de goede trainingen er wel voor dat ik met veel vertrouwen aan de start van...

Een trainingsstage van een maand in Kenia levert natuurlijk de nodige ervaringen en foto's op. Vandaar dat ik vandaag aan de hand van een aantal foto's terugblik op mijn trainingsstage in Kenia.

Een trainingsstage van vier weken vergt enige voorbereiding. Zeker als die trainingsstage in Kenia is. Hier in Kenia is namelijk niet alles wat je in Nederland gebruikt ook zomaar beschikbaar. Hieronder geef ik per categorie een aantal voorbeelden van spullen die ik zeker in mijn koffer stop als ik op trainingsstage ga.

MZUNGU!' galmt er over de Keniaanse hoogvlakte als wij met onze groep langs een kleine nederzetting lopen. Na deze kreet komen er meestal ongeveer vijf Keniaanse kinderen van een jaar of acht oud met een brede glimlach naar de weg gesprint.